[TILLSATT] Medarbetare med stort hjärta sökes!

Urkraft_Annons_Rekrytering_248x88-2013-RGB-300dpi-WEBB-ver6

OBS! Denna tjänst är tillsatt!

I 25 år har vi på Urkraft fått arbeta med människor på väg. På väg att se sin potential, till större självtillit, ett jobb, en utbildning. På Urkraft finns en stark tro på varje enskild individ och dennes förmåga att utvecklas och ta plats i ett sammanhang. En människa som ser sig betydelsefull ger sig själv egenmakt och därmed en chans att växa.

En av förutsättningarna att tillsammans nå resultat är engagerad personal som har viljan, som vågar och vill växa. Men också att man känner att man kan påverka på jobbet, att man har insyn och ser en mening med vad man gör. Vi strävar efter att befinna oss i framkant när det gäller förändringar och utveckling av alternativa utveckling- och utbildningsmöjligheter.

Just nu arbetar vi med uppdrag mot arbetsförmedlingen – coach, lots och RESA. Uppdrag på olika sätt ska följa individer mot framtiden.

Vi arbetar också med projekt som är delfinansierade av Europeiska socialfonden. Bland annat Medurs och TExAS. Du kan läsa mer om våra projekt och uppdrag här på hemsidan.

Idag är vi elva anställda. Och nu söker vi dig som vill vara en del i vårt dagliga arbete. Som har erfarenhet att arbeta med människor, lätt att uttrycka dig i tal och skrift och är van att samarbeta.

Tjänsten är på heltid, tillträde 15 september. Sista ansökningsdag 15 augusti.

Skicka din ansökan till jobb@urkraft.se.

Om du har några frågor, kontakta gärna VD Rolf Wikman 070-5905870  eller Katrin Lundmark 070-3218433.

Om Webmaster