Omställning

Urkraft Omställning är för dig ett stöd som ger möjlighet till en konstruktiv och framåtriktad process där dina styrkor stärks och dina mål får fokus.

VARFÖR URKRAFT

Hos Urkraft finns en lång tradition att se varje individs specifika styrkor och möjligheter. Målet är att du tillsammans med din coach ska ta dig tid för reflektion, identifiera och förpacka dina kompetenser, hitta dina möjliga karriärvägar och ta dig vidare i karriären.

Urkraft sätter alltid individen i centrum. Alla steg i coachningsprocessen anpassas till just ditt behov, både innehållsmässigt och tidsmässigt. Detta bestäms i samarbetet mellan din coach och dig.

Med Urkrafts stora företagsnätverk förenklas kommunikationen med företag som passar just din profil.

Om du får arbete innan du tagit del av vårt totala utbud har du möjlighet om du inom en tvåårsperiod åter behöver stöd i jobbsök kontakta oss för nytt samarbete.

Vi finns på Campusområdet i Skellefteå men utför uppdrag i Västerbotten och i delar av Norrbotten också – t ex Robertsfors, Norsjö, Lycksele, Arvidsjaur och Piteå.

Coachningsprocessen är en kombination av följande:

  • Individuella konsultativa samtal där du och din coach tillsammans hittar lösningar och nya infallsvinklar.
  • Ditt eget arbete mellan träffarna.
  • Möjlighet att delta i gruppcoachning.
  • Specifika föreläsningar.
  • Nätverksbyggande.
  • Produktion av fräscha ansökningshandlingar – personligt brev och CV.

Urkraft Omställning vägen till nytt arbete! Vi kan erbjuda dig erfarna coacher, stort företagsnätverk och proffsigt CV och personligt brev. Vi finns på Campusområdet i Skellefteå men utför uppdrag i närområdet också - t ex Robertsfors, Norsjö, Lycksele och Piteå.

Låter detta som något som skulle kunna passa dig?

Kontakta våra coacher för mer information. Träffa oss för ett förutsättningslöst första möte där du får möjlighet att välja om vi är det bästa alternativet för dig och dina behov.

DU HITTAR OSS PÅ CAMPUSOMRÅDET
LABORATORGRÄND 9 / SKELLEFTEÅ

Catrine Karlsson, catrine@urkraft.se, 0910-579 43

Katrin Lundmark, katrin@urkraft.se, 0910-579 05

Peter Brännström, peter@urkraft.se, 0910-579 17

Ladda hem: Urkraft Omställning – infoblad [PDF]

Om författaren